Griepfiscalisten.pngKOP-BNDS-NL2010.pngUTS.jpglogo addvo.pngludo aaarts logo.jpgricoh_Imagine-Change-logo_RGB-97pix (PNG).png

Licentieaanvraag

Vermelde bedragen zijn inclusief €5,- borg voor een vast rugnummer
Het vermelde bedrag s.v.p. overmaken op bankrekeningnummer NL88RABO0145196607 onder vermelding van naam, woonplaats en categorie. Alleen betaling per bank of giro wordt geaccepteerd.

De licentie en het vaste rugnummer liggen, ongeveer twee weken na ontvangst van de betaling, klaar bij de inschrijving(vanaf de openingskoers). Indien u de licentie al eerder per post wenst te ontvangen dan maakt u €2,50 extra administratie kosten over in de bankoverschrijving.

Akkoordverklaring
U bent bekend met de BWF reglementen en verklaart te voldoen aan de voorwaarden en beperking ten aanzien van licentiecombinaties.

Is dit uw eerste aanvraag?
De eerste licentieaanvraag moet vergezeld zijn van een recente pasfoto en kopie van een identiteitsbewijs. U kunt deze hieronder als bijlage meesturen.
 

Voor de BWF50- geldt dat licentiehouder in het gehele seizoen niet in het bezit mag zijn van een licentie op het niveau van een amateur A of B, sportklasse of van een hoger niveau van eender welke wielerbond.

Bestanden toevoegen

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
 •  

   BWF 50- Kampioen 2017

   KAMPIOEN

             Tom Nelen

   
 •  

   BWF Amateur Kampioen 2017

   Kampioen Leys

              Thomas Leys

   
 •  

  BWF 50+ Kampioen 2017

   Kampioen Mies

              Pieter Mies