Griepfiscalisten.pngKOP-BNDS-NL2010.pngUTS.jpglogo addvo.pngludo aaarts logo.jpgricoh_Imagine-Change-logo_RGB-97pix (PNG).png

NK WFN Informatie

 

Algemene info

 

Het NK van de WFN wordt op 23 juli 2017 verreden op de mooie ronde ‘Overa’ te Breda; een route van 6,2 kilometer door het buitengebied tussen Breda en Effen, waarin per ronde twee maal de ‘’Côte d’A16’’ moet worden beklommen met 10 hoogtemeters. Benieuwd naar het parcours? Check deze video op You-tube: Parcours NK WFN 2017 Breda Overa

Start/finish en permanence bevinden zich bij familie De Nijs op de Overaseweg 33, 4836 BA te Breda.

De organisatie van het NK 2017 ligt bij Brabantse Wielerfederatie (BWF) in samenwerking met haar aangesloten lid, Stichting Activiteiten Overa.

Deelname is mogelijk voor de licentiehouders van de bij de WFN aangesloten bonden, alsmede voor daglicentiehouders, mits zij de Nederlandse nationaliteit bezitten.

Deelname staat open voor llicentiehouder t/m Amateur/Sportklasse, dus ook KNWU amateurs, maar géén Elite(-dames)/Beloften. 

Op deelname is het NK wedstrijdreglement van de WFN van toepassing. Zie www.wfn-online.nl/wedstrijden/nk

Deelname vindt plaats op eigen risico.

Door inschrijving bevestigt u deze toepasselijke regels te accepteren.

 

Inschrijving

 

Wij geven de voorkeur aan vooriInschrijving. Dit is goedkoper.

Dit is digitaal mogelijk via deze website tot uiterlijk donderdag 20 juli 2017 (let op: de inschrijfmodule geeft geen auto-reply terug, maar vermeld linksonder wel of uw bericht is verzonden en daar mag u dan op vertrouwen).

Bij deze voorinschrijving betaalt u € 10,-. Pas na ontvangst van die betaling is uw inschrijving definitief. Die dient dan ook uiterlijk op donderdag 20 juli 2017 per bank overgemaakt te zijn op : NL 56 ABNA 0615 523 528 t.n.v. ‘’Wielerkoers W. de Nijs’’.

Bij inschrijving op de dag zelf betaalt u € 15,- voor deelname.

Op het digitale inschrijfformulier dient u aan te geven over welke licentie u beschikt. Als u geen WFN-licentie bezit, dan dient u op de dag zelf tevens nog een daglicentie te kopen van € 5,-. Deze verplichting geldt dus ook voor de vrije renners met een licentie, maar niet zijnde een WFN-licentie. Deze vult u dus in en betaalt deze op de dag zelf bij de inschrijving (de daglicentie regelt u dus niet vooraf digitaal). U start in de categorie van uw leeftijd op 23 juli 2017.

Wij verzoeken u op de dag zelf zoveel mogelijk met gepast geld te betalen.

U krijgt bij de inschrijving een NK-rugnummer, dat u na de koers niet hoeft in te leveren. 

 

Route en parkeren

 

Op ongeveer 400 mtr. van de permanence is parkeerruimte, nabij Hoeve Overa (Overaseweg 188). Om te voorkomen dat u vanaf de snelweg op het parcours stuit, adviseren wij u om de Overaseweg op te rijden vanaf de hoek Doctor Schaepmanlaan/Burgemeester de Manlaan (bij het veld van AV Sprint). U volgt dan de Overaseweg en komt bij het parkeerterrein. U bent verplicht de toevoerweg geheel vrij te houden (dus NIET op de weg parkeren !).

Ook zou u kunnen parkeren in het dorpje Effen, dat ligt net buiten het parcours op 1,5 km van de permanence.  

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
 •  

   BWF 50- Kampioen 2017

   KAMPIOEN

             Tom Nelen

   
 •  

   BWF Amateur Kampioen 2017

   Kampioen Leys

              Thomas Leys

   
 •  

  BWF 50+ Kampioen 2017

   Kampioen Mies

              Pieter Mies