Griepfiscalisten.pngKOP-BNDS-NL2010.pngUTS.jpglogo addvo.pngludo aaarts logo.jpgricoh_Imagine-Change-logo_RGB-97pix (PNG).png

Johan Pemen Nederlands kampioen WFN op Overa.

Op 23 juli werd onze licentiehouder 50+ Johan Pemen met overmacht Nederlands Kampioen in het door Annie en Willem de Nijs georganiseerde NK in samenwerking met de BWF voor de WFN. Wij feliciteren Johan van harte met deze knappe prestatie!

Vanuit de gestarte groep van 48 renners deed Johan aan de voet van het eerste viaduct zijn bekende flits-start, creëerde zo een kopgroep van drie man, waarvan hij de sprint won. In deze categorie finishten John Haast 6, Rini van Zundert 7 en Raphaël Gabriëls 10. 

Andere opvallende BWF licentiehouders uitslagen: onze voorzitter Rene Haast net buiten het podium met een 4e plek in de Masters 60+ en Johan Brouwers hier op plaats 6. Bij de Masters 40+ kwam Wiebe de Jong binnen op een knappe plek 9 na een uur in zware regen te hebben gekoerst. Bij de Amateurs t/m 39 kwam het tot een massasprint, zonder BWF licentiehouders in de top 10. 

De volledige uitslag staat op onze site onder het bekende Excel linkje. Hij blijft vereeuwigd op de site www.wfn-online.nl. Wedstrijdverslagen verschenen gisteren al, voorzien van foto's, op de BWF Facebook pagina. Mogelijk dat we deze nog in een nieuwsbericht doorplaatsen op de site. 

Al met al een prima dag, met 235 deelnemers uit heel Nederland en zonder incidenten; slechts één kleine valpartij bij de dames met slechts wat schaafwonden tot gevolg. 

Wij danken onze organisator, familie Willem en Annie de Nijs voor de prima ontvangst en omlijsting!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
 •  

   BWF Amateur Kampioen 2017

   Kampioen Leys

              Thomas Leys

   
 •  

  BWF 50+ Kampioen 2017

   Kampioen Mies

              Pieter Mies

   
 •  

   BWF 50- Kampioen 2017

   KAMPIOEN

             Tom Nelen