Griepfiscalisten.pngKOP-BNDS-NL2010.pngUTS.jpglogo addvo.pngludo aaarts logo.jpgricoh_Imagine-Change-logo_RGB-97pix (PNG).png

Zomercompetitie staat voor de deur.

A.s. zondag staat de ZOMERCOMPETITIE voor de deur.  Waar voorgaande jaren Oosterhout het decor was voor de zomercompetitie is het dit jaar Rucphen die de organisatie op zicht heeft genomen.   De opzet is ongewijzigd gebleven.  Alle renners/rensters zijn toegelaten met of zonder licentie en het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per keer. Er is geen daglicentie nodig er wordt per zondag een uitslag opgemaakt, de eerste 20 krijgen punten. Voor de winnaar 20 punten, nr. 2 19 punten, nr. 3  18 punten enz.  en ieder krijgt 5 deelnamepunten.

Er zijn verder geen dagprijzen maar aan het einde van de 4e wedstrijd wordt een totaalklassement opgemaakt met 20 eindprijzen.   Er ligt een mooi en snel asfaltparcours op het industrieterrein achter het gemeentehuis.    De afstand bedraagt 60 kilometer en men start allemaal tegelijk in 1 categorie om  10.30 uur.  

 

Permanence is bij stratenmakersbedrijf Valentijn aan de Kraaihei te Rucphen.   Dit is aan het parcours vlakbij de jurywagen.

 

Tot zondag allemaal voor leuke wedstrijden tijdens de vakantieperiode.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
 •  

   BWF Amateur Kampioen 2017

   Kampioen Leys

              Thomas Leys

   
 •  

   BWF 50- Kampioen 2017

   KAMPIOEN

             Tom Nelen

   
 •  

  BWF 50+ Kampioen 2017

   Kampioen Mies

              Pieter Mies