Griepfiscalisten.pngKOP-BNDS-NL2010.pngUTS.jpglogo addvo.pngludo aaarts logo.jpgricoh_Imagine-Change-logo_RGB-97pix (PNG).png

Mededelingen laatste maand van het seizoen

Wat gaat de tijd weer snel; we staan aan het begin van september, de laatste maand van ons wegseizoen. Een paar mededelingen:

We hebben nog vergunningen voor 4 B-koersen. Eerst op het snelle Pijnenburg parcours te Tilburg, dan 2 maal ons vertrouwde Moleneinde. Dank zij de enthousiaste groep rond Rinie van Zundert komt er nog een koers bij, namelijk te St. Willebrord op 24 september ! Dat zal dus voor de 50+/- de sluitingskoers gaan zijn. We hopen daar nog op een mooie opkomst om elkaar nog gedag te zeggen voor de winter...

Traditioneel is dat het moment om je rugnummer in te leveren en dan 5 euro borg terug te krijgen. Als je al eerder wilt inleveren, dan kan dat ook. Opsturen mag ook, naar het adres Hoefstraat 1 te Rijsbergen, maar vermeldt dan wel je bankrekeningnummer!

Het zijn ook de laatste 4 weken waarin nog gestreden kan worden voor de punten van het ''WIM DE VOS FIETSEN klassement''. In het klassement gaan Johan Pemen (50+) en Joachim Raeymaekers (50-) stevig aan de leiding, maar er is -zeker binnen de top 10- nog het nodige mogelijk. Bij de amateurs zal Sil van de Ven dit klassement op zijn naam schrijven. 

Uitreiking van de klassemenets prijzen zal ook 24 september te Wt. Willebrord plaats vinden. 

Op naar nog een mooie maand koers!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
 •  

   BWF Amateur Kampioen 2017

   Kampioen Leys

              Thomas Leys

   
 •  

   BWF 50- Kampioen 2017

   KAMPIOEN

             Tom Nelen

   
 •  

  BWF 50+ Kampioen 2017

   Kampioen Mies

              Pieter Mies