Griepfiscalisten.pngKOP-BNDS-NL2010.pngUTS.jpglogo addvo.pngludo aaarts logo.jpgricoh_Imagine-Change-logo_RGB-97pix (PNG).png

Pemen en Mertens winnaar op Pijnenburg 3 september 2017

In totaal 58 deelnemers genoten van een heerlijk fietsweertje, met zon, 18 graden en nauwelijks wind en draaiden hun 24 rondes op het prachtig gelegen parcours van TWC Pijnenburg te Tilburg. De dag verliep in een prettige sfeer en zonder enige valpartij. Bij de 50+ bleef de opkomst helaas beperkt tot 17 man, waarvan er vanaf de vierde ronde 6 renners op zwier gingen. Zij liepen sterk uit, waarna de sprint van deze zes werd gewonnen door Johan Pemen, voor John de Leeuw en Kees Chistianen. Voor Johan al de 7e BWF wedstrijd die hij wint, naast het WFN NK !

Bij de 50- een deelnemersveld van 41 man. In deze wedstrijd natuurlijk de nodige pogingen om te ontsnappen, maar uiteindelijk draaide het uit op een massasprint. Die werd een prooi voor Toon Mertens, vlak voor Adri Kapitein en –na goede bestudering van de finishbeelden- John Haast op plek 3 (en Joachim Raeymaekers dus tóch verwezen naar plek 4).

Volgende week 10 september rijden we weer een B-programma op het bekende Moleneind te Breda. Dan zal er ook weer een leidersprijs te verdienen zijn. Nog 3 koersen te gaan binnen het Wim de Vos Fietsen klassement!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
 •  

   BWF 50- Kampioen 2017

   KAMPIOEN

             Tom Nelen

   
 •  

   BWF Amateur Kampioen 2017

   Kampioen Leys

              Thomas Leys

   
 •  

  BWF 50+ Kampioen 2017

   Kampioen Mies

              Pieter Mies